Home . Aktualitet . Rajoni . 47.5% të popullsisë në Maqedoni përbëjnë shqiptarët Ja faktet!

47.5% të popullsisë në Maqedoni përbëjnë shqiptarët Ja faktet!

Gazeta InfoPress ka mësuar nga një historian, i cili ka bërë hulumtime disa vjeçare se sa shqiptarë jetojnë në Maqedoninë. Referuar shifrave të nxjerra sipas tij me fakte dhe prova, shqiptarët përbëjnë 47.5 % të popullsisë, ose thënë ndryshe 875 mijë banorë.

Ai ka thënë se maqedonët me qëllim nuk e tregojnë të vërtetën, kjo sepse sipas tij ata nuk janë më shumë se 30 përqind në Maqedoni.

Loading...

Ky hulumtim pritet që shumë shpejt të botohet me fakte hisorike dhe dokumente që deri tani nuk i ka ditur publiku.

Komento
Loading...
Loading...
Mos Humbisni:
Situata me zjarret, TAP i përgjigjet pozitivisht kërkesës së Ministrisë së Energjisë

Close